SMÅ DYR

”Små Dyr” indeholder følelsen af at blive glemt af dem du elsker, drømmen om at ride ned ad parcelhusvejen på en dinosaur, glæden ved at blive mor og frygten for at nogen vil fortære dit barn.
Fem grafiske noveller om mennesker og dyr, om hverdagens små drømme og store tab, griber ind i hinanden på kryds og tværs og udfordrer grænsen mellem det velkendte og det absurde.

Forlaget Fahrenheit 2012. 104 sider, 149 kroner. Kan købes mange steder!

Sagt om SMÅ DYR:

“Små dyr er bemærkelsesværdig vellykket i sin balancering mellem intertekstualitet og originalitet, mellem lethed og kompleksitet, mellem banal hverdag og umiskendelig kunst. Tegninger og fortællinger er på én gang intelligente, følsomme, underholdende, komplekse, vedkommende og frem for alt herligt uprætentiøse.”
Kulturkapellet

“Ina Korneliussen bider sig fast som en tegneseriens svar på Tove Ditlevsen, der på enkel og ærlig vis formår at takle sammensatte følelser og erfaringer så det bliver vedkommende, bevægende og heldigvis ofte også ret sjovt. (4/5)”
Nummer9

“De fem små historier er velturnerede og skiftevis rørende og rå. (…) en snurrig novellesamling om pigesind og kvindesind. ♥♥♥♥”
Kim Skotte i Politiken

“De sære historier bliver fortalt i et uskyldigt billedsprog tilsyneladende uden faldlemme. Alene det er mistænkeligt! (…) Selv om novellerne er tegnet over flere år, er der en enhed i billedernes fremstilling af uskyld og undren. Af godt humør. Hvor er det godt!”
Steffen Larsen i Politikens Juleliv

“Der er noget umiddelbart og meget sødt over de fire såkaldte “grafiske noveller” og de kvinder, der befolker dem. ****”
Fyns Amt Avis

“Historierne kan i første omgang ligne en lidt karikeret realisme, men i alle historierne bortset fra den sidste slår virkeligheden sære revner undervejs. (…) Fin og lovende”
Ekstra Bladet

…efter endt læsning af “Små Dyr” slår det mig, at det måske netop er realismen, der er Ina Korneliussens styrke.
Strip!

Små dyr er en anderledes udgivelse, der overrasker på den absolutte gode måde (…) fem gode og til tider syrede historier, der fascinerer og opholder sig i tankerne selv efter bogen er lukket.”
Æseløre.dk

Lucha Comico (podcast) siger både godt og skidt og kan høres her.

“På sin egen poetiske og underfundige måde er ”Små dyr” således en stor læsefornøjelse, der sætter spørgsmålstegn ved de forestillinger, som vi alle går og gør os – og som fra tid til anden vokser sig enorme, forvandler sig ud i det groteske eller bare forbliver irriterende hverdagsagtige og trælse.”
Graphicnovelix

The stories are charming, combining every day life with fantastical elements, and contrasting the sweet, naive style with bitter-sweet stories.
Fredrik Strömberg på Goodreads

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.