Nye tegninger i CMYK

Jeg har igen leveret et par tryk til CMYK-kælderens stadigt voksende udvalg. Denne gang er det disse to:

 

lilleblesmil

lillehundekager

De er egentlig ikke helt nye – fra 2010. Til gengæld er de meget særlige, for netop disse to tegninger har jeg selv hængende herhjemme.
Du kan købe tegningerne på CMYKs webbutik eller i butikken i Jægersborggade. De koster beskedne 90 kroner som tryk, og selvom de kan pimpes op med diverse former for indramning, er de er naturligvis kun næsten lige så fine, som dem der hænger på min væg.

…men til Juli bliver CMYK til gengæld smækfyldt med originaltegninger fra Anders Brønserud, Majbrit Linnebjerg og mig selv, når vi åbner for en fælles udstilling. Det glæder vi os til. Jeg har allerede lavet de første par tegninger.

Mere om det senere. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.