Copenhagen Comics

Nu er det allerede en uge siden. Jeg havde et par fantastiske dage omgivet af dygtige og søde mennesker og stakkevis af smukke og sære tegneserier.

Lørdag signerede jeg bøger og til min overraskelse var der masser af mennesker forbi. Jeg sidder her ved siden af Malin Biller, der ud over at matche min bog i sit valg af tøj, selv har lavet en ret uhyggelig tegneserie.

Om aftenen var der Pingfest, hvor SMÅ DYR jo var nomineret til prisen for bedste danske tegneserie. Prisen gik dog til Mårdøn Smets bog, og det var velfortjent – han er en helt unaturligt dygtig tegner. Mårdøn Smet har i øvrigt også tegnet en af yndlingsbørnebøgerne herhjemme. Efterfesten på Enghave Plads var et kapitel for sig selv. Hurra for de lyse sommernætter.

Søndag gik jeg på indkøb og fik blandt andet en fantastisk vikinge-vampyr-sag på nærmest norrøne versemål med hjem. Og jeg dystede mod bl.a. Stine i den store tegnedyst (Bjørnebarnet sneg sig med op på scenen).

Jeg tror godt alle (måske med undtagelse af arrangørgruppen) kan blive enige om, at Copenhagen Comics skal gentages allerede til næste år og vare en uge i stedet for to dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.